X
Nieuws
30sep

Grote Club Actie weer van start

De Grote Clubactie Medaille
Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.
Speciaal voor de jeugd is er de Kids-verkoopwedstrijd

Verkoop 40 loten of meer en scoor mooie prijzen!
De Grote Clubactie organiseert elk jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Hieronder zie je het prijzenpakket met allerlei toffe prijzen! Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie vieren we dit feestjes samen met zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft dit jaar, iedereen die met deze wedstrijd mee doet, gegarandeerd prijs! Dus kom maar op en zet je schouders eronder.  Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! 

Tenslotte nog een actie waar je aan mee kunt doen, te weten: 

Hoe verkoop jij GCA loten?
Laat het zien met een filmpje en maak kans op een gave prijs!
Op TikTok, Facebook en Instagram komen tijdens de Clubactie veel creatieve en leuke video’s voorbij. De lotenverkoper met het leukste filmpje wint een Top1Toys cadeaupas ter waarde van € 150,-
Vanaf de start van de actie, die is dit jaar op zaterdag 24 september, kan je jouw filmpje op social media plaatsen. Plaats hierbij de #groteclubactie zodat we jouw filmpje voorbij zien komen. Verras ons met je creativiteit, originaliteit, enthousiasme en laat zien hoe jij je inzet voor je club. En weet je, als je dan toch zo’n leuk filmpje hebt gemaakt, verkoop je nóg meer loten als je de verkooplink erbij zet!
Volg het Grote Club Actie instagramkanaal en wie weet zie jij jouw video straks wel voorbij komen. 

Overzicht
B1 kampioen!

B1 kampioen!

Waar de meeste hun laatste wedstrijd in de zaal al hebben gehad was de B1 vandaag nog 1 laatste keer aan de beurt. En niet zomaar een wedstrijd. Er moest gewonnen worden van DVO met 5 of meer verschil...

B1 kampioen!
Keizer Karel D1 kampioen!

Keizer Karel D1 kampioen!

Keizer Karel D1 is vanochtend kampioen geworden

Keizer Karel D1 kampioen!
Grote Club Actie weer van start

Grote Club Actie weer van start

We gaan ook dit jaar weer sparen voor de verhuizing naar Lent  en nieuw materiaal. We leggen de lat iets hoger dan vorig jaar: € 1200 moet toch haalbaar zijn. 

Grote Club Actie weer van start